Om oss

Produkter

Farge kort

Hva brukes hvor ?

Kontakt

Kreidezeit referans

 www.kreidezeit.com

www.natur-maling.no

www.tadelakt.no

              
                               

         

               

                

                                  

                    

 

Kreidezeit lager konsekvent økologisk og totalt godkjente farger og materialer ut av naturlige rå materialer for overflatebehandling.

Produktene er basert på tradisjoner, tidstestet i årtier, og bygger fysikalske sensible formler. Resultatet er produkter som opprettholder den naturlige karakteren til den underliggende overflaten (slik som diffusion og, rom klima regulering) og har ingen negativ på virkning i det hele.

Som en produsent av naturlig maling har vi fullstendig forlatt bruken av kjemikalier, isteden har vi tatt i bruk organiske materiale slik som vann glass,grunn stein og mineral pigmenter.

Natural Colours without ‘ifs’ or ‘buts’Vår sjel ligger både i å utvikle og produsere naturlig maling og det å bringe liv tilbake i tradisjonelle arbeidsteknikker slik som tadelak fra Marrakesh eller Stuccolustro fra det antikke Roma. Kredezeits naturlige maling og oppussingsprodukter er basert på mineraler og plantebaserte innholdsstoffer som er bundet sammen på en enkel måte i følge moderne produksjons metoder. Produksjonsmetoden produserer veldig lite avfall og bruker lite energi i forhold til produksjonen av vanlig dispersjonsmaling. Innholdsstoffene i Kreidezeits naturlige maling er skrevet på hvert spann med fullt teknisk beskrivelse.

Effekt på bygge materiale: natur maling og puss tillater bygningene å "puste" fordi den er mikro porous. Moderne bygge tekniker, inkludert konvensjonell dispersjonsmaling, har en tendens til å "tette" overflatene. For eksempel så lager denne malingen et eget lag på toppen av overflaten istedenfor å binde seg sammen med den underliggende overflaten. Ved å tillate overflaten til å puste ordentlig reduserer man kondensasjon og mugg og tillater veggene til å utvide seg og trekke seg sammen når temperaturen stiger eller synker i huset.

 

www.tadelakt.no

 

 www.natur-maling.no